Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?
Jak vybrat správný přípravek pro vaření džemů a marmelád? Přehled najdete → ZDE ←. Ale drobná nápověda pro začátečníky: 1:1 znamená, že je směs vhodná pro kyselejší ovoce (1 díl cukru, 1 díl ovoce). Pokud zvolíte 4:1, mělo by být ovoce sladké (4 díly ovoce, 1 díl cukru). Potřebujete pár rad k vaření džemů? Pojďte sem. Klikněte také na naše tipy na domácí džemy z jahod, meruněk či malin, nebo na tipy na citrusové marmelády, sirupy či med.
BIO Třtinový želírovací cukr 3:1
340 g
EAN: 8594009165973
Skladem
Třtinový želírovací cukr 4:1
250 g
EAN: 8594009160961
Skladem
Lako - směs k nakládání okurek a zeleniny
100 g
EAN: 8594009160626
Skladem
Želírovací cukr na jahody
425 g
EAN: 8594009164341
Skladem
Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?