Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?
Do těchto směsí pro přípravu džemů i marmelád už nepotřebujete přidávat nic jiného, než ovoce. Cukr je součástí směsi. Proč džem kupovat, když si v každé části sezóny můžete udělat vlastní? Inspiraci hledejte v našich receptech.
Jak vybrat nejvhodnější přípravek pro vaření džemů a marmelád? Přehled najdete → ZDE ←. Ale jedna malá nápověda: 1:1 znamená, že počítáte spíše s kyselým ovocem (1 díl cukru, 1 díl ovoce). Pokud zvolíte 4:1 mělo by být ovoce sladké (4 díly ovoce, 1 díl cukru).
BIO Třtinový želírovací cukr 3:1
340 g
EAN: 8594009165973
Skladem
Třtinový želírovací cukr 4:1
250 g
EAN: 8594009160961
Skladem
Želírovací cukr na jahody
425 g
EAN: 8594009164341
Skladem
Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?