Želírovací cukry

Do těchto směsí pro přípravu džemů i marmelád už nepotřebujete přidávat nic jiného, než ovoce. Cukr je součástí směsi. Proč džem kupovat, když si v každé části sezóny můžete udělat vlastní? Inspiraci hledejte v našich receptech

Jak vybrat nejvhodnější přípravek pro vaření džemů a marmelád? Přehled najdete → ZDE ←. Ale jedna malá nápověda: 1:1 znamená, že počítáte spíše s kyselým ovocem (1 díl cukru, 1 díl ovoce). Pokud zvolíte 4:1 mělo by být ovoce sladké (4 díly ovoce, 1 díl cukru).

BIO Třtinový želírovací cukr 3:1
340 g

EAN: 8594009165973

53,84 Kč bez DPH
60,30 Kč s DPH

Skladem

Detail

1 x 340 g

Třtinový želírovací cukr 4:1
250 g

EAN: 8594009160961

33,86 Kč bez DPH
37,92 Kč s DPH

Skladem

Detail

1 x 250 g

Želírovací cukr na jahody
425 g

EAN: 8594009164341

38,36 Kč bez DPH
42,96 Kč s DPH

Skladem

Detail

1 x 425 g

Želírovací ovocný cukr
250 g

EAN: 8594009162460

39,94 Kč bez DPH
44,73 Kč s DPH

Skladem

Detail

1 x 250 g

Želírovací cukr 2:1
500 g

EAN: 8594009162446

36,51 Kč bez DPH
40,89 Kč s DPH

Skladem

Detail

1 x 500 g

Želírovací cukr 3:1
500 g

EAN: 8594009166130

37,88 Kč bez DPH
42,43 Kč s DPH

Skladem

Detail

1 x 500 g

Želírovací cukr 4:1
250 g

EAN: 8594009163344

24,86 Kč bez DPH
27,84 Kč s DPH

Skladem

Detail

1 x 250 g