Bylinkové kuličky z bramborového těsta
S bramborovým těstem se dá doslova a do písmene kouzlit. A když je řeč o kouzlech, představujeme vám recept na bylinkové kuličky. Někdy stačí tak málo jako použít bylinky a dokonalá příloha či bezmasý pokrm je na světě.
Postup
Vše smícháme dohromady a vytvoříme hladké těsto, ze kterého tvarujeme kuličky o průměru asi 3 cm.
Kuličky můžeme smažit jako krokety v rozpáleném oleji asi 12 minut, nebo je vaříme v konvektomatu v páře na 100 °C asi 10–13 minut.
Vytisknout receptSuroviny
Na 77 kuliček
- 1000 g sypké směsi na Bramborové těsto 23% Labeta nebo Bramborové těsto 30% Labeta
- 1050 ml vody
- 25 g petrželky nebo jiných bylinek
Použité produkty
Bramborové těsto standard 23% vl.
10 kg
EAN: 8594009164457
Skladem
Bramborové těsto speciál 30% vl.
10 kg
EAN: 8594009162156
Skladem