Bylinková roláda

Chcete svým zákazníkům nabídnout méně tradiční přílohu k jídlu?  Vyzkoušejte náš recept na bylinkovou roládu. Její příprava je navíc více než jednoduchá a budete potřebovat pouze minimum surovin.

Postup

Ze směsi a vody vypracujeme hladké těsto, které rozdělíme na dva stejné díly. Z těsta mezi folií vyválíme asi půl centimetru silný plát, který potřeme bylinkami rozmíchanými v másle. Plát zabalíme pomocí fólie do rolády a okraje zamáčkneme směrem dovnitř. Bylinkovým máslem potřeme i vnější část rolády. Množství surovin vám vystačí na dvě rolády na jednu gastronádobu.

Vaříme v konvektomatu v páře na 100 °C asi 38 minut.

Vytisknout recept

Suroviny

Na 40 plátků

Na těsto

Na bylinkové máslo

  • 100 g rozpuštěného másla
  • 2 g sušené petrželky
  • 0,5 g sušeného česneku
  • 0,5 g sušeného tymiánu
  • 0,5 g sušené bazalky
  • 0,5 g mletého koriandu

Použité produkty

Bramborové těsto standard 23% vl.
10 kg

EAN: 8594009164457

920,00 Kč bez DPH
1 030,40 Kč s DPH

Skladem

Detail

2 x 5 kg