Bylinková roláda
Chcete svým zákazníkům nabídnout méně tradiční přílohu k jídlu? Vyzkoušejte náš recept na bylinkovou roládu. Její příprava je navíc více než jednoduchá a budete potřebovat pouze minimum surovin.
Postup
Ze směsi a vody vypracujeme hladké těsto, které rozdělíme na dva stejné díly. Z těsta mezi folií vyválíme asi půl centimetru silný plát, který potřeme bylinkami rozmíchanými v másle. Plát zabalíme pomocí fólie do rolády a okraje zamáčkneme směrem dovnitř. Bylinkovým máslem potřeme i vnější část rolády. Množství surovin vám vystačí na dvě rolády na jednu gastronádobu.
Vaříme v konvektomatu v páře na 100 °C asi 38 minut.
Vytisknout receptSuroviny
Na 40 plátků
Na těsto
- 1000 g sypké směsi na Bramborové těsto 23% Labeta
- 1000 ml vody
Na bylinkové máslo
- 100 g rozpuštěného másla
- 2 g sušené petrželky
- 0,5 g sušeného česneku
- 0,5 g sušeného tymiánu
- 0,5 g sušené bazalky
- 0,5 g mletého koriandu
Použité produkty
Bramborové těsto standard 23% vl.
10 kg
EAN: 8594009164457
Skladem